Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maapähkinä 3.9g22kcal1g0.5g1.7g0.6g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g83kcal2.8g4.6g5.8g2g
Valittu annoskoko31g42kcal1.4g2.3g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal0.7g1.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g136kcal4.6g7.5g9.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474