Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 150g449kcal34.3g0g35g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g100g55kcal2g6.5g2.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1092kcal74g17.4g82g0g
Valittu annoskoko300g546kcal37g8.7g41g0g
Annoskoko puolitettuna150g273kcal18.5g4.4g20.5g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071