Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka240g26kcal2.6g2.6g0.5g2.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g36g324kcal0g0g36g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g18g4.5kcal0.1g1.6g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g717kcal5.6g9.4g73g5.4g
Valittu annoskoko300g359kcal2.8g4.7g36.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna150g179kcal1.4g2.4g18.3g1.4g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706