Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti11g56kcal2.8g3.7g3.2g3.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g8.3g4.6kcal0.5g0.2g0.2g8.3g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g34g112kcal3.7g21.3g0.9g4.1g
Auringonkukansiemen 23g134kcal5.2g2.8g11.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g612kcal24.4g56g30.8g34g
Valittu annoskoko302g306kcal12.2g28g15.4g17g
Annoskoko puolitettuna151g153kcal6.1g14g7.7g8.5g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502