Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1495g2616kcal284.1g0g164.5g1.5g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1495g2542kcal115.1g77.7g194.4g41.9g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g10337kcal798.6g157g717.8g86.8g
Valittu annoskoko3040g5169kcal399.3g78.5g358.9g43.4g
Annoskoko puolitettuna1520g2584kcal199.7g39.3g179.5g21.7g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395