Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 219g60kcal2.2g9.2g0.7g4.2g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g44g171kcal12.7g0.7g13.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g759kcal31.6g22.4g58.2g8.4g
Valittu annoskoko307g380kcal15.8g11.2g29.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna154g190kcal7.9g5.6g14.6g2.1g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542