Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.3g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi4.7g17kcal0.6g3.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g85kcal6.2g7.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko31g42kcal3.1g3.9g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal1.6g2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.5g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519