Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 16g47kcal3.6g0g3.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g10g5.7kcal0.2g0.7g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g114kcal7.8g1.8g8.6g0g
Valittu annoskoko31g57kcal3.9g0.9g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal2g0.5g2.2g0g
Arvot/100g100g182kcal12.5g2.9g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071