Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g75kcal0.6g1g7.8g0.6g
Valittu annoskoko31g38kcal0.3g0.5g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal0.2g0.3g2g0.2g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706