Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.2g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0.9g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g3.5g12kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Auringonkukansiemen 2.3g14kcal0.5g0.3g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g64kcal2.6g5.8g3.2g3.4g
Valittu annoskoko31g32kcal1.3g2.9g1.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal0.7g1.5g0.8g0.9g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.2g5.1g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502