Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g4.7g4.5kcal0.9g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g22kcal2g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko32g11kcal1g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g5kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.1g1.6g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834