Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.7g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g4g10kcal0.5g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g32kcal1.2g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko32g16kcal0.6g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.3g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g50kcal1.9g4.1g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070