Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2500g5536kcal437.5g0g425g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g250g323kcal10.5g12.8g25g0g
Kananmuna, keitetty 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6225g12231kcal936.2g48g929.2g7.6g
Valittu annoskoko3113g6115kcal468.1g24g464.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna1556g3058kcal234.1g12g232.3g1.9g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039