Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g46g161kcal2.3g32.2g2.8g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g46g64kcal2.5g8.7g2.1g0g
Vispikerma Flora 20%46g101kcal1.4g2.3g9.2g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Mansikka 161g75kcal0.8g13.5g0.3g3.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka12g4.4kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g829kcal14.2g120.2g28.8g6.2g
Valittu annoskoko313g415kcal7.1g60.1g14.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g207kcal3.6g30.1g7.2g1.6g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397