Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä191g705kcal11.4g59.1g47.6g1.9g
Valio maustettu rahka, vanilja76g122kcal5.6g12.2g5.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g46g68kcal0.3g16.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1790kcal34.6g175.2g105.8g4.8g
Valittu annoskoko312g895kcal17.3g87.6g52.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g448kcal8.7g43.8g26.5g1.2g
Arvot/100g100g287kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640