Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl41g139kcal5.7g23g2.7g4.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl103g359kcal14.3g65.6g3.2g5.6g
Juusto Oltermanni 17%51g111kcal15.4g0g8.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen103g34kcal3.4g5g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g92kcal0g0g10.2g0g
Leivinjauhe 5.1g9kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1488kcal78.2g191g49.6g20.2g
Valittu annoskoko313g744kcal39.1g95.5g24.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna156g372kcal19.6g47.8g12.4g5.1g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g7.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374