Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 92g26kcal1.1g3.7g0.2g1.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g46g44kcal9.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g10kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g211kcal21.6g9.8g7.6g4.6g
Valittu annoskoko313g106kcal10.8g4.9g3.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g53kcal5.4g2.5g1.9g1.2g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834