Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 223g61kcal2.2g9.4g0.7g4.2g
Kuohukerma,valio,2dl45g152kcal0.9g1.3g15.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g45g174kcal12.9g0.7g13.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g773kcal32g22.8g59.4g8.4g
Valittu annoskoko313g386kcal16g11.4g29.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g193kcal8g5.7g14.9g2.1g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542