Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g99g169kcal19.9g0g9.9g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka71g25kcal2g3.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g388kcal43.8g6.6g21.2g0g
Valittu annoskoko312g194kcal21.9g3.3g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal11g1.7g5.3g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690