Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g119g95kcal22.6g0g1.2g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g68g238kcal1.4g2g24.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl58g213kcal16.7g0g16.2g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g68g231kcal1.4g2g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1553kcal84.2g8g131.4g0g
Valittu annoskoko312g776kcal42.1g4g65.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g388kcal21.1g2g32.9g0g
Arvot/100g100g249kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213