Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Kikherne (Gogreen), annos 100g85g90kcal6.8g11.9g1.7g8.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g137g48kcal1.4g9.3g0.7g1.9g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g395kcal18.6g51g12.8g24g
Valittu annoskoko313g197kcal9.3g25.5g6.4g12g
Annoskoko puolitettuna156g99kcal4.7g12.8g3.2g6g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167