Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g191g324kcal36.3g0g19.1g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sipuli 95g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g781kcal81.6g9.4g44g3.2g
Valittu annoskoko312g391kcal40.8g4.7g22g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g195kcal20.4g2.4g11g0.8g
Arvot/100g100g125kcal13.1g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176