Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 59g23kcal0.5g3.2g0.2g2g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g208kcal1g46.2g0.4g4g
Valittu annoskoko313g104kcal0.5g23.1g0.2g2g
Annoskoko puolitettuna156g52kcal0.3g11.6g0.1g1g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114