Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g60g440kcal0.6g0.6g48.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.9g0.9g2.7g
Sokeri 52g209kcal0g51.4g0g0g
Mustikka metsä- 80g35kcal0.4g5.1g0.5g2.7g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.2g1.2g1.6g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2111kcal28.4g247.4g106.4g14g
Valittu annoskoko312g1056kcal14.2g123.7g53.2g7g
Annoskoko puolitettuna156g528kcal7.1g61.9g26.6g3.5g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243181