Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g49g13kcal0.4g2.5g0.2g1.4g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g39g94kcal4.8g0g7.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1g2.3kcal0g0.3g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g314kcal12.8g25.2g16.2g4.2g
Valittu annoskoko313g157kcal6.4g12.6g8.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g79kcal3.2g6.3g4.1g1.1g
Arvot/100g100g50kcal2g4g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070