Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 156g467kcal35.7g0g36.5g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g104g57kcal2.1g6.8g2.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl52g44kcal0.7g2.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1138kcal77g18.2g85.4g0g
Valittu annoskoko313g569kcal38.5g9.1g42.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g285kcal19.3g4.6g21.4g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071