Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g25g80kcal1.5g11.6g3g0g
Jauheliha porsaan 12%176g373kcal31.7g0g21.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g88g71kcal2.3g3.5g5.3g0g
Kananmuna, keitetty 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1114kcal76.8g30.4g63.6g0g
Valittu annoskoko313g557kcal38.4g15.2g31.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g279kcal19.2g7.6g15.9g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.9g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590