Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 251g556kcal43.9g0g42.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g25g32kcal1.1g1.3g2.5g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1228kcal94g4.8g93.2g0.8g
Valittu annoskoko313g614kcal47g2.4g46.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g307kcal23.5g1.2g23.3g0.2g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039