Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti12g58kcal2.9g3.9g3.4g3.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g8.6g4.8kcal0.5g0.3g0.2g8.6g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g35g116kcal3.9g22.1g1g4.2g
Auringonkukansiemen 23g139kcal5.4g2.9g11.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g635kcal25.4g58.4g32.4g35g
Valittu annoskoko312g317kcal12.7g29.2g16.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna156g159kcal6.4g14.6g8.1g8.8g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.3g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502