Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g100g17kcal1.9g2.1g0.2g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g45g152kcal0.9g1.3g15.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g56g156kcal10.6g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g650kcal26.8g6.8g56.2g0g
Valittu annoskoko312g325kcal13.4g3.4g28.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal6.7g1.7g14.1g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102