Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 214g72kcal1.5g11.8g0.2g3g
Sokeri 45g184kcal0g45.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g513kcal3g114.4g0.4g6g
Valittu annoskoko313g256kcal1.5g57.2g0.2g3g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal0.8g28.6g0.1g1.5g
Arvot/100g100g82kcal0.5g18.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061