J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 248g88kcal0.4g17.6g0.2g5g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g46g179kcal0g45g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g535kcal0.8g125.2g0.4g10g
Valittu annoskoko313g268kcal0.4g62.6g0.2g5g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal0.2g31.3g0.1g2.5g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403