Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka250g28kcal2.8g2.8g0.5g2.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g38g338kcal0g0g37.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g19g4.7kcal0.1g1.6g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g747kcal6g9.8g76g5.6g
Valittu annoskoko313g374kcal3g4.9g38g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g187kcal1.5g2.5g19g1.4g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706