Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.4g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g122g37kcal1.2g7.3g0.2g0g
Katkarapu, rainbow49g49kcal11.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g209kcal26.4g16.6g3.6g0.4g
Valittu annoskoko313g104kcal13.2g8.3g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g52kcal6.6g4.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444