Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g18g59kcal0.2g14.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g18g165kcal0g0g18.4g0g
Punajuuri 276g106kcal2.8g19g0.6g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g660kcal6g66.6g38g13.8g
Valittu annoskoko313g330kcal3g33.3g19g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g165kcal1.5g16.7g9.5g3.5g
Arvot/100g100g106kcal1g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634