Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima43g163kcal12.5g0g12.5g0g
Paprika, punainen39g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)86g223kcal8.3g41.3g2.8g5.2g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)113g114kcal22.7g3.1g1.1g0.5g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)31g53kcal2.2g1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1128kcal92.2g94.4g42.6g13g
Valittu annoskoko313g564kcal46.1g47.2g21.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g282kcal23.1g23.6g10.7g3.3g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959