Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Maapähkinä 400g2273kcal102.4g52.8g172g63.2g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g120g1080kcal0g0g120g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)120g24kcal0g7.8g0g0g
Hunaja 56g185kcal0.3g45.2g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g8510kcal271.2g455.6g594.2g216.4g
Valittu annoskoko3136g4255kcal135.6g227.8g297.1g108.2g
Annoskoko puolitettuna1568g2127kcal67.8g113.9g148.6g54.1g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474