Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 758g2602kcal77.3g530.8g9.1g26.5g
Kahvikerma hyla Valio233g327kcal6.8g10g28g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 467g3309kcal1.8g0g373.3g0g
Mantelilastu (A la meira)397g2380kcal95.2g26.2g214.2g0g
Voi 233g1693kcal2.8g0.9g189.7g0g
Sokeri 397g1610kcal0g396.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g29014kcal379.4g3182.6g1631.4g56.2g
Valittu annoskoko3136g14507kcal189.7g1591.3g815.7g28.1g
Annoskoko puolitettuna1568g7254kcal94.9g795.7g407.9g14.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861