Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow1670g585kcal16.7g115.2g8.4g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli334g535kcal26.7g13.4g43.4g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g134g347kcal12.3g58.8g3.9g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g2933kcal111.4g374.8g111.4g16.8g
Valittu annoskoko3140g1467kcal55.7g187.4g55.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna1570g733kcal27.9g93.7g27.9g4.2g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514