Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy90g477kcal7.1g28.8g37.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.7g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2484kcal23.2g71g233g0g
Valittu annoskoko315g1242kcal11.6g35.5g116.5g0g
Annoskoko puolitettuna158g621kcal5.8g17.8g58.3g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003