Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g86g91kcal6.9g12.1g1.7g8.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g139g49kcal1.4g9.4g0.7g1.9g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g400kcal18.8g51.8g13g24.4g
Valittu annoskoko317g200kcal9.4g25.9g6.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna158g100kcal4.7g13g3.3g6.1g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167