Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g12g10kcal2.3g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g7g25kcal0.1g0.2g2.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl6g22kcal1.7g0g1.7g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g161kcal8.4g0.8g13.6g0g
Valittu annoskoko32g80kcal4.2g0.4g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna16g40kcal2.1g0.2g3.4g0g
Arvot/100g100g249kcal13g1.2g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213