Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g11g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g68kcal2.8g0.6g5.8g0g
Valittu annoskoko33g34kcal1.4g0.3g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g0.9g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102