Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 24g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g4.7g18kcal1.4g0.1g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g81kcal3.4g2.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko33g41kcal1.7g1.2g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal0.9g0.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g123kcal5.2g3.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542