Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g9g9kcal0.7g1.3g0.2g0.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g42kcal1.8g5.6g1.4g2.4g
Valittu annoskoko33g21kcal0.9g2.8g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal0.5g1.4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g63kcal2.7g8.5g2.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167