Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha182g303kcal34.6g0g18.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g24g76kcal2.1g12.3g1.4g2.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 91g59kcal2.9g4.4g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g939kcal84.8g33.6g50.2g4.2g
Valittu annoskoko320g470kcal42.4g16.8g25.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna160g235kcal21.2g8.4g12.6g1.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110