Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima44g167kcal12.8g0g12.8g0g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)88g229kcal8.5g42.2g2.9g5.4g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)116g117kcal23.2g3.1g1.2g0.5g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)32g54kcal2.2g1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1156kcal94.2g96.2g43.8g13.4g
Valittu annoskoko320g578kcal47.1g48.1g21.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna160g289kcal23.6g24.1g11g3.4g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959