Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 1600g4786kcal365.6g0g373.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g1067g587kcal21.3g69.3g26.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl533g453kcal7.5g23.5g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g11653kcal788.8g185.6g874.6g0g
Valittu annoskoko3200g5826kcal394.4g92.8g437.3g0g
Annoskoko puolitettuna1600g2913kcal197.2g46.4g218.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071