Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton2400g3432kcal288g0g240g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g40g292kcal0g0g32g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g360g2160kcal75.6g23.8g194.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g14488kcal743.2g71.6g1212.8g0g
Valittu annoskoko3240g7244kcal371.6g35.8g606.4g0g
Annoskoko puolitettuna1620g3622kcal185.8g17.9g303.2g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703