Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä1990g7364kcal119.4g617g497.6g19.9g
Valio maustettu rahka, vanilja796g1274kcal58.1g127.4g55.7g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g478g712kcal3.3g170.5g0g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6528g18699kcal361.6g1829.8g1106.6g49.4g
Valittu annoskoko3264g9349kcal180.8g914.9g553.3g24.7g
Annoskoko puolitettuna1632g4675kcal90.4g457.5g276.7g12.4g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640